Til innholdet

Stor nytte av studie i FoU-strategi og -ledelse for sjømatnæringa

I 2014 gjennomførte 27 deltakere kurset FoU-strategi og -ledelse, som tilbys av Universitetet i Tromsø sammen med Nofima. Påmeldingsfrist for 2015 er 1. mars.

gruppe_i_arbeid__web__2014_04_foto_audun_iversen

Tilbudet gir 15 studiepoeng på bachelor-nivå, og er et nasjonalt tilbud utvikla for sjømatnæringa gjennom FoU-kompetanseprogramet til FHF. Mer om tilbudet og påmelding.

Evalueringa fra i fjor ga godt grunnlag for et nytt kull i 2015; de fleste deltakerne var svært fornøyd med kurset, de lærte mye og kunne ta med det de hadde lært til egen bedrift.

 

- Kurset var avgjørende for at bedriften fikk tilslag på et FoU-prosjekt!

Yngve Askeland

«Jeg har hatt et godt faglig utbytte av kurset og har allerede fått nytte av  tilegnet kompetanse i forbindelse med søknad til Forskningsrådet i Maroff/ Havbruk programmet. Vi fikk god rating på søknaden og innvilget det vi trengte for å gjennomføre prosjektet. I søknadsprosessen fikk jeg god bruk for det vi hadde lært på kurset og jeg er sikker på dette var en avgjørende faktor for at vi fikk tilslaget.

I tillegg vil jeg trekke frem utvidet nettverk og bedre totaloversikt over sjømatnæringen som viktige resultat av kurset.»

Yngve Askeland, Daglig leder i Aqua Knowledge AS - et selskap i Mørenot gruppen.

- Inspirerende og lærerikt kurs som anbefales andre i sjømatnæringa!

Unni Austefjord

"Studiet ga stor nytte i å få forståelse av hvordan FoU oppgaver naturlig må høre inn i en bedrifts måte å planlegge for endring og vekst. Spesielt var gjennomgang og praktisk bruk av ulike planleggings- og organiserings verktøy nyttig. Fokus på det menneskelige plan, motivasjon og kultur var spesielt interessant. Totalt sett var faglig påfyll fra inspirerende foredragsholdere og samvær med hyggelige medstudenter svært givende!

Jeg anbefaler andre i sjømatnæringa å melde seg på studiet."

Unni Austefjord, rensefisk-koordinator Marine Harvest,
Ansatt som prosjektleder for Norsk sjømatsenter under studiet i 2014

keyboard_arrow_up