Til innholdet

Bootcamp 2015 - invitasjoner er ute

Bootcamp 2015 arrangeres i Bodø 21. - 26. mars, i tilknytning til FHLs årskonferanse. Invitasjoner til deltakelse fra studenter er sendt ut.

bootcamp

Bootcamp er at av de mest vellykkede initiativ for å skape engasjement om og rekruttering til næringen blandt studenter rundt om i Norge.
Det er et samarbeid mellom Nærings- og fiskeridepartementet, Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening, Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond og Innovasjon Norge, og det er akvARENA som er arrangør.

Studenter fra ulike fagretninger, og gjerne de som ikke allerede har valgt fag knyttet til fiskeri og havbruk inviteres til å delta på årets Bootcamp i Bodø og Lofoten i mars.
Studentene vil få være med på bedriftsbesøk i Lofoten og møte spennende aktører i næringa før de deles inn i grupper og skal løse oppgaver. Vinnergruppa får presentere sitt bidrag for FHL sitt årsmøte i Bodø. De øvrige gruppenes presentasjoner vil bli gjort tilgjengelige på skjerm i lobbyen på konferansehotellet. 

Alle studentene inviteres til å være med på festmiddagen 25.mars, noe som også gir mulighet til å treffe næringsutøverne.

Informasjon til studenter som kan være interessert finner du her:

 

keyboard_arrow_up