Til innholdet

Arbeidsmøte på hyse i Tromsø 2016

Avsluttet

Februar 9, 2016

Start: kl. 10:00
Slutt kl. 17:00

Påmelding til arrangementet

Arbeidsmøte på hyse i Tromsø 2016

FHF og Nofima inviterte til et arbeidsmøte i Tromsø med fokus på utfordringer og potensialet som ligger i å heve kvaliteten på hyse, slik at fisken egner seg til videre prosessering og økt verdiskaping.

Arbeidsmøtet samlet næringsaktører fra flåte og industri samt at aktører fra forvaltning, forskning og andre virkemiddelapparat.

Møtet var todelt med 8-10 korte presentasjoner fra inustriaktører og forskere, og diskusjoner rundt utfordringene næringen står ovenfor samt problemstillinger med tanke på fremtidig FoU satsing på hyse. 

 

Presentasjonene finner du her:

 

Velkommen til arbeidsmøte på hyse av Frank Jakobsen, FHF

Utfordringer og muligheter med fersk hyse av Ørjan Nergård, Norway Seafoods AS

Fangst og levendelevering av Kjell Midling, Nofima

Levendelagring og vedlikeholdsfôring av Bjørn Steinar Sæther, Nofima

Slakting av Torbjørn Tobiassen, Nofima

 

Kjøling av hyse og kvalitet av Tom Ståle Nortvedt, SINTEF

Hyse på våren-potensial eller tap av Frank Kristiansen, Båtsfjordbruket

Fangstskader, kvalitet og foredling av Sjurdur Joensen, Nofima

Produkt, markeder og priser av Charles Aas, Råfisklaget

Markedsutfordringer og muligheter i Storbritannia av Jack-Robert Møller, Norges sjømatråd

 

 

 

 

keyboard_arrow_up