Til innholdet

Kunnskapskartlegging – produksjon av stor laksesmolt

Fagfelt: Havbruk

Avsluttet

September 6, 2022

Start: kl. 10:00
Slutt kl. 15:00

Quality Hotel Maritim Haugesund

Påmelding til arrangementet

Kunnskapskartlegging – produksjon av stor laksesmolt

Prosjektet «Kunnskapskartlegging – produksjon av stor laksesmolt», har som målsetting å kartlegge dagens praksis for produksjon av stor laksesmolt for å så gi en anbefaling om hva som er bedre praksis for produksjon av stor laksesmolt under ulike scenarioer.

Prosjektet er finansiert av FHF og ledes av Nofima i samarbeid med NORCE, BDO, Åkerblå, Fiskaaling, UiB, UiT og Avrik. Spørreundersøkelser, intervju og dialogmøter brukes som verktøy for å samle et representativt bilde over dagens praksis.

For å komme fram til gode anbefalinger ønsker vi tett dialog med næringsaktører, for å kartlegge dagens praksis, utfordringer og ambisjoner når det hjelper produksjon av stor laksesmolt. Vi inviterer derfor til dialogmøter med oppdrettsselskap og fiskehelseansvarlige som arbeider med stor laksesmolt. I dialogmøtene vil prosjektets resultater (så langt) bli presentert og vi vil legge til rette for dialog om erfaringer, utfordringer og muligheter som kan resultere i en bedre praksis for produksjon av stor laksesmolt under ulike scenarioer.

Program

keyboard_arrow_up