Lakseseminar om filetkvalitet, 17.-18. juni
17.-18 juni inviteres næringsaktører til gratis lakseseminar på Hell. Kvalitet er hovedstikkordet, og det vies stor oppmerksomhet til temaer som fastere laksefilet og faktorer som påvirker tekstur.
Det vil utveksles erfaringer og informeres om gjennomførte og nye prosjekter. Samtidig inviteres næringsrepresentantene til å komme med synspunkter og forslag til forskning som skal komme den samlede laksenæringen til gode. Møtet starter onsdag 17. juni kl 10.30 og slutter dagen etter kl 15.30; se vedlagte invitasjon og program. Linken er dessverre fjernetPåmelding snarest, og senest 10. juniLinken er dessverre fjernet Samlingen er gratis og åpen for alle næringsutøvere, men deltakere må selv dekke egne kostnader til reise, opphold og mat. Møtet arrangeres av Filetforum Laks for forskningsfondet FHF. Filetforum Laks drives av Fiskeri- og havbruksnæringens landsforening (FHL) og Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NSL). Forumet organiserer prosjekter innenfor området Handlingsplan laks. For mer informasjon, se » Linken er dessverre fjernetvedlagte invitasjon og programLinken er dessverre fjernet » Linken er dessverre fjernetprosjektet "Fastere laksefilet: Industritest og opplæring"Linken er dessverre fjernet » Linken er dessverre fjernetprosjektet "Kartlegging av faktorer som påvirker tekstur i laks"Linken er dessverre fjernet Linken er dessverre fjernetFotolisens: Creative Commons Linken er dessverre fjernetCCPLLinken er dessverre fjernet