Til innholdet

22.10.2013

Årsmeldingen til FHF er nå klar

2004 har vært et begivenhetsrikt år for Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond. Fondets prosjekter har fått anerkjennelse i form av priser, og i media er det økende oppmerksomhet omkring resultatene fra prosjektvirksomheten

På en rekke sektorer har vi fått fram resultater som har vakt oppsikt. Dette gjelder for eksempel utvikling av et nytt merkevarekonsept på reker og utviklingen av en ny generasjon torsketrål. I tillegg fikk et av FHFs prosjekter automatisk linehaler - innovasjonsprisen på Nor-fishing, mens et annet  BaccoTag  var innstilt blant de tre finalistene.

En rekke stands på Nor-fishing viste fram kommersielle produkter utviklet med støtte fra FHF, blant annet ny nakkeblodfjerner og en ny type slepepose. Vil du lese mer om aktivitetene til FHF i 2004, finner du årsmeldingen vedlagt i høyre grå meny.

De som ønsker en trykt kopi kan få tilsendt denne ved å henvende seg til Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond på telefon 22 00 28 45 eller e-post fhf@fiskerifond.no. Årsrapporten vil også bli delt ut på FHFs stand (D-322 A) på Aqua Nor 2005.

keyboard_arrow_up