Til innholdet

10.04.2019

FHF lanserer nye nettsider

Våre nye nettsider er raskere, skal gjøre det lettere for deg å finne informasjon fra FHF-prosjekter, og har et forbedret søk på sidene.

Del artikkel

I dag lanserer FHF nye nettsider, med en rekke forbedrede funksjoner for deg som bruker sidene våre. Nettsiden har også fått et nytt design med vår oppdaterte grafiske profil.

De nye nettsidene er raskere, og skal være mer brukervennlige. Nå skal det særlig bli enklere å finne frem til FHF-prosjekter. Å gjøre resultatene mer tilgjengelige skal gjøre at informasjonen kommer flere i næringen til nytte, sier administrerende direktør i FHF, Geir Andreassen.

Det første som møter deg på de nye nettsidene er et nytt søkefelt, som ligner på Google. All informasjonen på nettsiden er tilgjengelig gjennom søket, og her kan du blant annet lettere finne igjen resultater fra FHF-prosjekter og nyheter.

I tillegg er hastigheten på nettsidene forbedret fra de gamle, som vil gjøre at du raskere vil finne frem til informasjonen du trenger. På de nye nettsidene fremgår det også tydeligere enn før hvordan FHF jobber.

 

keyboard_arrow_up