Til innholdet
Fotokreditt: Cargill

02.11.2021
Maja Bævre-Jensen

Havbruk

Norsk akvakultur i et globalt perspektiv - hva gjelder fôr

Prosjektet «Nasjonal og global tilgang på fôrråvarer til akvakultur» går mot slutten og det arrangeres derfor et webinar 24. november for å presentere resultatene i prosjektet og diskutere videre løp.

Prosjekt:
901641
Del artikkel

Det har blitt gjennomført en utredning av de globale aspektene og utviklingstrekkene om kilder til fiskefôr, som vil kunne danne grunnlag for en vurdering av oppdrettsnæringens bærekraft. Resultatene vil også bedre bedrifter og offentlige institusjoner innen nærings- og forskningspolitikk sine forutsetninger for vellykket utvikling og valg av fôrkilder og fôrråstoff fremover.

På webinaret vil nyutnevnte Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran presentere regjeringas ambisjoner for utvikling i norsk akvakultur og akvafôrproduksjon. Sjømatnæringen via Sjømat Norge vil uttale seg om sine tanker og perspektiv på utvikling av norsk akvakultur og akvafôrproduksjon. Prosjektet har blitt ledet av Ruralis, og resultater fra prosjektet vil legges frem på webinaret, samt at det vil presenteres et knippe av mulige fremtidige fôringredienser til arter i oppdrett. 

Les mer om webinaret og meld deg på her

 

keyboard_arrow_up