Til innholdet

02.05.2019

Nye funksjoner på FHFs nettsider

Utlysninger og prosjektdokumenter har fått egne rom på våre nye nettsider.

Målet med dette er at det skal være enklere for deg å finne den informasjonen du trenger på enkleste måte. Rommene finner du lett ved å lete i hamburgermenyen på sidene, eller ved å bruke søkefeltet vårt med en gang du kommer inn på sidene.

Utlysninger

Tidligere ble utlysninger publisert som nyhetssaker. Dette kommer vi stort sett fortsatt til å gjøre, men det er ikke her du lengre trenger å lete når du ønsker å lese en pågående eller avsluttet utlysning. Disse har nå fått et eget rom, selektert på FoU og Prosjekt i Bedrift (PiB). Når prosjekter er etablert med bakgrunn fra en utlysning, så vil du også finne link fra utlysningen inn til prosjektet(ene) som har blitt etablert.

Prosjektdokumenter

Under prosjektdokumenter vil du kunne gå inn og finne alle dokumentene du trenger relatert til FHF prosjekter, både innenfor FoU- og PiB. På denne siden er det samlet skjema til søknader, prosjektetablering, oppfølging og avslutning i FHF. Før fantes disse dokumentene på siden «slik arbeider FHF». Her beskriver vi fortsatt hvordan vi jobber, hva som skal til for iverksetting, gjennomføring og avslutning av FHF prosjekter. Men det henvises til dokumenter på siden prosjektdokumenter.

Dokumentarkiv

I tillegg til prosjektdokumenter har FHF også andre dokumenter på nettsidene, som for eksempel årsrapporter, handlingsplaner, og ulike retningslinjer. Alle dokumenter som ligger på FHFs hjemmeside (utenom de som er knyttet til spesifikke prosjekter – sluttrapporter osv) kan nå søkes frem i dokumentarkivet. Dette er som navnet tilsier et arkiv, så her finnes også gamle dokumenter. For å søke etter et konkret dokument så kan det filtreres på fritekst (eksempelvis skrive inn årsrapport 2015), type dokument (pdf, excel eller word) eller kategori (handlingsplan, årsrapport etc).   

 

keyboard_arrow_up