Til innholdet

22.10.2013

Sjømat og verdiskapning

Sjømat for alle arrangeres i Bergen 28. - 30. august. Fiskeriminister Svein Ludvigsen åpner forskningskonferansen "Sjømat og verdiskapning" som holdes i Grieghallen 28. - 29. august.

Sjømat for alle består i 2003 av totalt tre delarrangementer, forskningskonferansen "Sjømat og verdiskapning", folkefest på fisketorget i tre heile dagar til ende og sjømatens festbord på Statsraad Lehmkuhl 28. august. Stiftelsen Fiskeriforum Vest står som arrangør.

Fiskeri- og havbruksnæringens forskningfond (FHF) har støttet forskningskonferansen både økonomisk og med temainnspill.

Fiskeriminister Svein Ludvigsen åpner konferansen med et innlegg om regjeringens satsing på marin verdiskapning. Dermed er det duket for en to-dagers konferanse med hovedtemaene verdiskapning - premisser og framtidsvisjoner, sjømatens markedsadgang, den etablerte næringen skaper (fremtidige) verdier og fra idé til innovasjon. 

Konferanseavgift for to dager inkl. lunsj er kr. 1900,-. Studenter halv pris ved gyldig studentbevis. Frist for påmelding er 18. august 2003. Program for hele arrangermentet er vedlagt i høyre grå meny. For nærmere informasjon om påmelding, flyreiser/rabatter, overnatting mm.

ta kontakt med Fiskeriforum Vest på telefon 55 55 48 90 / 55 55 48 80.

keyboard_arrow_up