Til innholdet

Søkeresultat

Ditt søk på b ga 500 treff

Prosjektnr: 901419
Varighet: 2017 - 2023
Status: Avsluttet

Marine bioaktive fiskepeptider for forebygging av overvekt og mikrobiotarelaterte sykdommer i mennesker og dyr

​Dokumentasjon av helseeffekter ved inntak av hydrolysat fra fiskeprotein
Prosjektnr: 901586
Varighet: 2019 - 2023
Status: Ferdig faglig og økonomisk

Varige effekter av forbedret hjertehelse hos laksesmolt (HELSMOLT)

Ny kunnskap om produksjonsbetingelser som vil bidra til bedret hjertehelse, samt veileder som verktøy for næringen i arbeidet med best mulig hjertehelse
Prosjektnr: 901641
Varighet: 2020 - 2021
Status: Avsluttet

Komparativ analyse av norsk og global akvakultur med hensyn til fôreffektivitet, bærekraft og klimaavtrykk

Dokumentasjon av tilgang på og utnyttelse av forskjellige fôrråvarer til norsk akvakultur som er et bidrag til arbeidet med å sikre tilstrekkelig bærekraftig og EPA/DHA-rike forråvarer for fremtidig vekst
Prosjektnr: 901433
Varighet: 2017 - 2020
Status: Avsluttet

Begrense effekten av tenacibakulose i norsk lakseoppdrett (LimiT)

Ny kunnskap som vil utnyttes for å redusere problematikk rundt sår og derved bedre fiskevelferd og øke produktivitet i laksenæringen
Prosjektnr: 901462
Varighet: 2018 - 2022
Status: Avsluttet

Etablering av multiplex immun-assays for måling av biomarkører for helse og velferd hos atlantisk laks (Salm-Plex)

​Nye verktøy for overvåking av helse og velferd hos laks
Prosjektnr: 901514
Varighet: 2018 - 2022
Status: Avsluttet

Effekter av behandling mot lakselus, amøbegjellesykdom (AGD), og notrengjøring på gjellehelse hos laks i oppdrett

Ny kunnskap som kan brukes til å bedre gjellehelse knyttet til lusebehandlinger
Prosjektnr: 901522
Varighet: 2019 - 2020
Status: Avsluttet

Smittesikring og biosikkerhet i norsk lakseproduksjon

Bidrag til bedret praksis for biosikkerhet i norsk laksenæring gjennom konkrete anbefalinger og tiltak
Prosjektnr: 901429
Varighet: 2017 - 2019
Status: Avsluttet

Dokumentasjon av sosial bærekraft i norsk fangstbasert fiskerinæring (SocSus)

Prosjektet er et viktig bidrag til markedsaksept for norske produkter gjennom dokumentasjon av sosial bærekraft i næringen
Prosjektnr: 901222
Varighet: 2016 - 2017
Status: Avsluttet

Development of a process for the automated heading and filleting of mackerel with a core temperature of below minus 1.5 °C using Japan-trim

Oppgradert teknologi for effektiv filetering av makrell med forskjellig type kutt. Teknologien er ikke tatt i bruk av bedriften, men kunnskapen er nyttig for videre- utvikling av effektiv filetering
Prosjektnr: 901540
Varighet: 2019 - 2023
Status: Avsluttet

Utvikling og implementering av fangsthåndteringsystem for kystfiskefartøy

Utvikling av teknologi for håndtering av fiskeråstoff med mange sorteringer, både med hensyn til art, vekt og restråstoff


For filtrering, se søkeresultater i Prosjektbasen
keyboard_arrow_up