FHF skal fremskaffe kunnskap som bidrar til miljøvennlige produksjonsprosesser og økt verdiskaping i konvensjonell sektor.
Prioriteringer 2026
- Utvikle nye effektive løsninger for arbeidskrevende operasjoner i konvensjonell produksjon.
- Utvikle alternativer for å håndtere og resirkulere emballasje.
- Øke utnyttelsesgrad og verdiskapning av restråstoff i konvensjonell produksjon.
- Styrke produksjonsprosesser for å sikre best mulig kvalitet og utbytte.
- Frembringe dokumentasjon for å løse utfordringer knyttet til regelverk og markedskrav.
Se flere prioriteringer innen villfisk:
Lorena Gallart Jornet
Fagsjef – Industri/foredling, konvensjonell
lorena.jornet@fhf.no
98 22 24 79
Frank Jakobsen
Fagsjef
frank.jakobsen@fhf.no
93 45 42 21
FHFs prioriteringer er bredt forankret I den norske sjømatnæringen.Den viktigste forankringen er i FHFs faggrupper.
Ingvild Dahlen
Leder
Lerøy Norway Seafoods AS
Frank Kristiansen
Båtsfjord Sentralfryselager AS
Øyvind Berg
Nergård AS
Inger Marie Sperre
Brødrene Sperre AS
Randi Karlsen
Brødrene Karlsen AS
Rune S. Stokvold
AS Glea
Jaran Rauø
Stella Polaris Norway AS
Hanne Benjaminsen
Cape Fish Group AS
Bjørg Helen Nøstvold
Norfra AS
Egil Johansen
Nord-Senja Fisk AS
Amund Pedersen
Fjordlaks AS