Til innholdet

Prosjektnummer

900570

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 900570
Status: Avsluttet
Startdato: 01.01.2011
Sluttdato: 31.12.2011

Formidling Skalldyr 2011

Formidling fra skalldyr ble gjennomført som planlagt.
Skalldyrsektoren i FHF omfatter foredling av reker og kongekrabbe. Formidling av forskningsresultater er en sentral oppgave i FHF. Formidlingen kan skje direkte ved at forskere presenterer sine resultater på møter hvor næringen deltar eller gjennom skriftlig materiell med faktainformasjon.
Å arrangere en felles samling for skalldyrnæringen i løpet av 2011 der det skal formidles resultater og diskuteres nye satsinger på forskning, til næringens beste. I tillegg formidles konkrete resultater gjennom faktainformasjon på trykk og på Internett.
Gjennom formidlingstiltak skal FHF synliggjøre sin forskningsaktivitet innen skalldyr. Konkret vil det bli informert om resultater fra pågående og avsluttede prosjekter og diskutert forslag til nye satsingsområder.
Næringen er liten og oversiktlig, og FHF har en avgrenset prosjektportefølje på området. Formidlingsaktivitetene vil tilpasses dette.
 
Det er planlagt en fagsamling som kan gå over to dager, med hver sin dag for reker og kongekrabbe. Det er dessuten planlagt å gi ut to faktaark om kongekrabbe og et faktaark om reker.
Referat og foredrag fra samlingene formidles i FHF og ellers hvor det passer.
keyboard_arrow_up