Til innholdet

Prosjektnummer

900796

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 900796
Status: Avsluttet
Startdato: 06.06.2012
Sluttdato: 07.06.2012

Midt-Norsk Fiskerikonferanse 2012

Konferansen ble avviklet i Kristiansund 6. og 7. juni 2012. På grunn av streik i sikkerhetskontrollen på mange av landets flyplasser fikk dessverre noen foredragdholdere og en del konferansedeltakere problemer med å ta seg frem til konferansen. For innledernes del ble dette løst ved at foredragene ble overført på storskjerm fra henholdsvis Oslo og Tromsø. Dette fungerte forbausende bra.
 
Foredragene fra konferansen er som sist blitt tilsendt de av konferansedeltakerne som ønsket dette.
 
Midt-Norsk Fiskerikonferanse ble i år arrangert samtidig som kåringen av “Årets beste klippfisk” fant sted. Alle landets klippfiskprodusenter var invitert til å delta i konkurransen hvor en faglig sterk jury med Arne Brimi i spissen vurderte fisken ut fra de oppsatte kvalitetsparameterne. Første del av konferansen var viet tema knyttet til klippfisk.
 
Deltakelse på konferansen: Påmeldingen til årets konferanse var bra, men som nevnt fikk man noen forfall pga. konflikten ved flyplassene. Man var fornøyd med at antall fiskere var såpass høyt og at en kunne notere en pen økning i antall næringsaktører generelt sammenliknet med forrige konferanse.
Midtnorsk fiskerikonferanse blir arrangert i Kristiansund 6. og 7. juni for femtende år på rad. Konferansen samler normalt rundt 100 deltakere og er etter hvert blitt en godt innarbeidet møteplass for fiskeri- og havbruksnæringen.

Konferansen arrangeres av Norges Råfisklag, Kristiansund kommune og Nordmøre Fiskebåt.
Å gjennomføre Midtnorsk fiskerikonferanse 6.–7. juni 2012 i Kristiansund.
Formidling av prosjekter og presentasjon av FHF.
 
Tilbakemeldinger fra næringsutøvere til FHF.
Kristiansund Kommune står for gjennomføring av arrangementet.

Eirik Sigstadstø går inn i programkomiteen.
Det blir laget en nyhetssak på FHFs nettsider og presentasjoner blir lagt ut.

Det vil bli utarbeidet et referat fra konferansen.
keyboard_arrow_up