Til innholdet

Prosjektnummer

900868

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 900868
Status: Avsluttet
Startdato: 01.01.2013
Sluttdato: 31.12.2013

Formidling Fiske og fangst 2013

FHF har deltatt/ avholdt formidlingssamlinger i henhold til formidlingsplanen for Fiske og fangst 2013. FishTech 2013 er utsatt til januar 2014.
Formidling av forskningsresultater fra forskningsprosjekter rettet mot fiskeflåten  skal dekke områdene “Fiskeriteknologi”, “Fartøyteknologi” og “Marine ressurser”, jf FHFs Handlingsplan for 2013 og fremover.
 
Målgruppen til fagområdet Fiske og fangst er stor og arbeidsområdet komplekst. Det legges derfor stor vekt på tett dialog med aktørene for å sikre god forankring, målrettet FoU-arbeid og fortløpende implementering. FoU-seminarer og ulike arbeidsmøter er viktige virkemidler i så henseende. I tillegg jobbes det kontinuerlig med å finne gode kommunikasjonskanaler slik at man når de ulike målgruppene med informasjon om prosjektresultater.

• Å gjennomføre formidlingssamlinger og FoU seminarer, enten i egen regi eller i samarbeid med andre.
• Å lage og distribuere faktaark og prosjektresultater.

• Informere og implementere FoU-resultater.
• Generere FoU-behov i fiskeflåten.

Det skal gjennomføres formidlingssamlinger og FoU-seminarer i henhold til formidlingsplan. Formidlingsplanen for 2013 oppdateres fortløpende. FHF skal søke å benytte eksisterende arenaer hvor det er naturlig å formidle ulike prosjekter/ prosjektresultater. Samlinger over en viss størrelse kan trekkes ut i egne prosjekt slik at det skal være enkelt for deltakere og andre interessenter å finne informasjon fra arrangementene.

Dette er et formidlingsprosjekt per se.
keyboard_arrow_up