Til innholdet

Prosjektnummer

901930

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 901930
Status: Pågår
Startdato: 15.12.2023
Sluttdato: 29.02.2024

Alge og manetkunnskap

​Prosjektet er en direkte oppfølging av prosjektet “Hvordan forebygge og håndtere episoder med skadelige alger og maneter” (FHF-901664), der det ble utviklet en systematisk metode for å få oversikt og gjennomgå eksisterende kunnskap og erfaringer om episoder med skadelige alger og maneter. Dette ble ikke helt ferdig, og det er derfor behov for en oppgradering.
​1. Å komplettere og ferdigstille kunnskapsbiblioteket, dvs. utfylle kunnskapsbiblioteket med relevant litteratur, lage sammendrag og lenker til artikkel med sammendrag.
2. Å øke brukervennligheten ved å forbedre en del grunnleggende funksjoner, visuelt uttrykk og utarbeide mer realistiske endepunkt for noen funksjoner.
​Økt brukervennlighet og fullstendighet vil bidra til at bruker får bedre informasjon som beslutningsstøtte.
​Prosjektet er en direkte oppfølging og oppgradering av det forutgående prosjektet “Hvordan forebygge og håndtere episoder med skadelige alger og maneter” (FHF-901664) og er todelt:

1. Komplettere og ferdigstille kunnskapsbiblioteket
Utfylle kunnskapsbiblioteket med relevant litteratur, lage sammendrag og lenker til artikkel med sammendrag.

2. Øke brukervennligheten
Forbedre en del grunnleggende funksjoner, visuelt uttrykk og utarbeide mer realistiske endepunkt for noen funksjoner.
​Prosjektet i seg selv er et formidlingstiltak, og ferdig resultat vil presenteres aktivt av NIVA og også av FHF i relevante sammenhenger.
keyboard_arrow_up