Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

323064

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 323064
Status: Avsluttet
Startdato: 08.05.2006
Sluttdato: 08.05.2008

Deltakelse på ErgoMare-konferansen 2006

Hovedtema for konferansen var sikkerhet og arbeidsforhold ombord i fiskefartøy. Faglig sett ble konferansen beskrevet som meget givende av de ulike norske deltakerne, og det påpekes at noen fra fiskeriforvaltningen og organisasjonene også burde ha deltatt.
 
Det ble laget en rapport som gir en oversikt over konferansens innhold og de 5 norske deltakernes faglige bidrag til denne internasjonale konferansen.
Å delta på internasjonal konferanse om helse, miljø og sikkerhet på fiskefartøy.
Faktisk gjennomføring
Etter at det ble gitt reisestøtte fra FHF på basis av en fellessøknad fra SINTEF Helse, kunne tre sentrale personer fra det tidligere FoU-prosjektet ”Fiskebåten som framtidig arbeidsplass”, delta på den internasjonale ErgoMare-konferansen med presentasjoner fra det omfattende forskningsarbeidet som ble utført i perioden 2002 – 2004.

I tillegg deltok teknisk direktør Lasse Karlsen fra Sjøfartsdirektoratet i Haugesund og sjømannslege Emmie Knudtzon Snincak fra Bergen og Austevoll, sistnevnte hadde også en faglig presentasjon på konferansen. Lasse Karlsen skrev en reportasje fra konferansen på oppdrag for Navigare (Sjøfartsdirektoratets magasin) nr. 4/2006.
 
Tre fra SINTEF, en fra sjøfartsdirektoratet og en sjømannslege deltok på konferansen i Lorient, Frankrike.
Det vil bli utarbeidet en rapport fra konferansedeltakelsen.
keyboard_arrow_up