Til innholdet

Enkelte eldre prosjekter i databasen, særlig fra før år 2008, kan fremstå med mangelfull informasjon på grunn av overgang til nytt nettsted. Vi jobber fortløpende med forbedringer, skulle du oppdage feil, ikke nøl med å ta kontakt med prosjektansvarlig hos oss.

Prosjektnummer

900230

Prosjektinformasjon

Prosjektnummer: 900230
Status: Avsluttet
Startdato: 01.11.2008
Sluttdato: 01.02.2009

Krabbekonferansen januar 2009

Krabbekonferansen ble avholdt i Trondheim i januar 2009, som planlagt i regi av Krabbeutvalget.

Krabbeutvalget ved Leif Harald Hansen og Jürgen Meinert NSS/NSL gjennomførte den årlige Krabbekonferansen i Trondheim i januar 2009. Det var 60–70 deltagere på konferansen hvor hele verdikjeden for taskekrabbe var representert. Resultatene fra pågående og avsluttede FoU-prosjekter ble presentert som foredrag. Det ble dessuten delt ut smaksprøver fra et prosjekt hvor målet var å utvikle nye produkter basert på leggmat og levermasse fra krabbe ved Rørvik Fisk og fiskemat AS.

Aktuelle FoU-resultater for norsk krabbenæring ble formidlet i nær dialog med næringen.
Krabbeutvalget skal gjennomføre den årlige nettverkskonferansen, Krabbekonferansen. Hensikten er å presentere pågående og avsluttede forsknings- og utvikling (FoU)-prosjekter på området.
Å formidle relevant FoU-kunnskap til hele krabbenæringen
Det forventes at resultater fra pågående og avsluttede FoU-prosjekter vil bli tatt i bruk umiddelbart av krabbenæringen.
Krabbeutvalget ved Leif Harald Hansen og Jurgen Meinert NSS/NSL gjennomførte den årlige Krabbekonferansen i Trondheim i januar 2009. Det var 60-70 deltagere på konferansen hvor hele verdikjeden for taskekrabbe var representert.
 
Resultater fra pågående og avsluttede FoU-prosjekter ble formidlet.
Foredragene presentert under Krabbekonferansen 2009 ble umiddelbart lagt ut for nedlasting via hjemmesidene til NSL og FHF samt på www.krabbe.no som er formidlingskanalen til Krabbeutvalget. Et sammendrag av en av prosjektrapportene dannet grunnlaget for en nyhetssak på FHFs hjemmeside "Tøff krabbe i tregt marked" som videre ble publisert som nyhet på www.forskning.no.
keyboard_arrow_up