Til innholdet

Lusekonferansen 2022

Fagfelt: Havbruk

Avsluttet

April 6 - 7, 2022

Start: kl. 09:00
Slutt kl. 15:00

Clarion Hotel & Congress

Brattørkaia 1

7010 Trondheim

Påmelding til arrangementet

Lusekonferansen 2022

Lusekonferansen ønsker, gjennom deling av ny kunnskap og erfaringer, å være med å finne de gode løsningene for framtiden.

FHFs lusekonferanse er årets viktigste arena for deling av erfaringer og kunnskap om forebygging og kontroll med lakselus. 

Hovedbolkene i programmet har fokus på status, lusebiologi, rammebetingelser, nye driftsformer og hvordan dette påvirker lusesituasjonen samt totalstrategier og hvilken nytte lokalitetskunnskap kan ha i forebygging av lus. 

Konferansen vil gå over to dager - og nytt for denne gang så vil deler av konferansen gå i plenum, mens deler vil foregå i parallellsesjoner - inndelt etter ulik tematikk som Rensefisk; Termisk behandling og Genetikk. 

Vi avslutter konferansen med en panelsamtale - hvor vi inviterer næringa til å diskutere veien videre med hensyn til lusebekjempelse. 

Utstillere: 

Husk å besøke stands i vrimleområdet i pausene. 

NYHET: Konferansen streames

Alle plenumssesjonene av konferansen filmes og streames via FHFs nettside og Facebookside. Det er gratis å følge streamen og det trengs ikke påmelding - så det er bare å samle kollegaer over en kaffekopp for å følge konferansen hvor enn du befinner deg. 

Streamen følges her

Program

keyboard_arrow_up