Til innholdet

Torskefiskkonferansen 2018

Fagfelt: Villfisk

Avsluttet

Oktober 18, 2018

Start: kl. 08:30
Slutt kl. 23:30

Påmelding til arrangementet

Torskefiskkonferansen 2018

I tilknytning til årets Torskefiskkonferanse 18. oktober i Tromsø arrangerer FHF møte for næringa med et viktig tema: Ny kunnskap og nye tiltak for økt lønnsomhet.

Program


08.30   

- Innledning     Frank Jakobsen, FHF

 

- Levende levert hyse gir store fortrinn under prosessering og
  kjølelagring

                        Torbjørn Tobiassen, Nofima.
                         Frank Kristiansen, Båtsfjordbruket AS

                           

- Utblødning av torsk på 3 min. gir topp kvalitet

                         Sjurdur Joensen, Nofima

                           

- Hydrolyse - hvordan kvaliteten på restråstoffet påvirker
  sluttproduktet

                          Birthe Vang, Nofima

 

- Kommersielt fôr til torsk i FBA

                          Kristian Sørebø, Biomar AS
                          Tor Bjarne Stabell, ToBø Fisk AS

 

- Oppfølging av FoU-områder – kveis, stabling av fisk i kar, og

  kunnskap salt
                   Gunn Harriet Knutsen, Sjømat Norge

 

- Utvikling av ny skånsom sløyemaskin for hvitfisk

                            Marius Strømmen, Havfront

 

10.00 – 10.10  Kaffepause

 

Automatisering.

- Erfaringer med nytt automatisert innveiings- og mottakssystem hos Hovden Fiskeindustri AS
                     John Edvard Johnsen, Hovden Fiskeindustri
                     Børge Lunga Pedersen, K2 Solutions AS

 

- Utvikling av maskin for automatisk fjerning av ørebein

                            Axel Petur Asgeirsson, Curio
                            Representant for Jangaard Export AS
 

 

- Kvalitetsmåling på rund fisk

                            Kate Washburn, Nofima.
                            Ørjan Nergaard, Lerøy AS

 

- Nytteverdien av et «State-of-the-art» filetanlegg for hvitfisk

                            Harry Westavik, SINTEF.

 

- Strategisk satsing for automatisering i konvensjonell sektor

                            Lorena Gallart Jornet, FHF.                      

 

11.30               Lunsj

 

Det er ingen kostnader knyttet til deltakelse men vi trenger påmelding og indikasjon om du deltar på lunsjen.

keyboard_arrow_up