Til innholdet

Kyst fisk og framtid i Tromsø, påmelding er klar

21. april settes et av de viktigste temaer for kysten, for næringa og for framtida på agendaen i Tromsø; hvordan kan det skapes mer aktivitet og sysselsetting med bakgrunn i fiskeriene.

Bilde

Hvordan det kan skapes mer aktivitet og sysselsetting fra fiskeriene er et av de viktigste temaene i næringen, langs kysten og nasjonalt. Temaet engasjerer bredt og angår både forvaltning og rammebetingelser, forskning og teknologiutvikling.

21. april settes temaet på agendaen i Tromsø.

HER KAN DU MELDE DEG PÅ

Kathrine Tveiterås, som har ledet et regjeringsoppnevnt utvalg som har sett på nettopp denne problemstillingen vil presentere utvalgets vurderinger og forslag, lederne i næringsorganisasjonene vil debattere,  forskere vil presentere forskningsresultater og analyser, aktører i næringen vil diskutere og selvsagt blir det politisk debatt.

Dette blir en viktig arena for alle som arbeider med eller har interesse for utvikling, verdiskaping og arbeidsplasser langs kysten.

Kyst, fisk og framtid arrangeres av Fiskarlaget Nord, Sjømat Norge og FHF i samarbeid med Sparebanken Nord-Norge, Råfisklaget og Innovasjon Norge.

DU KAN MELDE DEG PÅ HER

keyboard_arrow_up