Til innholdet
Fotokreditt: Fra åpningen av Forskningstorget under AquaNor 2019

09.06.2021
Maja Bævre-Jensen

Havbruk

Forskningstorget under årets AquaNor

AquaNor vil gå som planlagt som en fysisk messe 23.-27. august og Forskningstorget blir en del av den.

Del artikkel

Da arrangørene for AquaNor for noen uker siden besluttet at årets messe skal gjennomføres fysisk var det aldri tvil; Forskningstorget blir en del av messa. 

Forskningstorget samler i år 14 organisasjoner som jobber med forskning og innovasjon, og FHF er en av aktørene. Forskningstorget skal være møteplass for diskusjoner om forskning og innovasjon innen havbruk. Alle som er interessert i forskning og innovasjon, inkludert universitetsutdanning innenfor akvakultur, skal vite at Forskningstorget er stedet å oppsøke disse dagene i august. Det gjelder enten du har spørsmål om status for forskningen, ønsker informasjon om utdanningsmuligheter, har konkrete prosjektideer eller ønsker tips om samarbeid, finansieringsmuligheter og råd om å skrive prosjektsøknader.  

På torget vil det arrangeres miniseminarer hver dag under messa - tema for disse vil annonseres i august.

Nytt av året er at Forskningstorget også vil sendes digitalt - gjennom det digitale programmet til AquaNor. En sendeplan med program vil også publiseres i august. 

Forskningstorget samler alle FoU-institusjonene blant AquaNor-utstillerne. I år vil det si Havforskningsinstituttet, Nofima, Veterinærinstituttet, Akvaplan-niva, NINA (Norsk institutt for naturforskning), NORCE, SINTEF Ocean, NTNU, UiT Norges arktiske universitet, UiB Universitetet i Bergen, NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, FHF (Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfinansiering), Innovasjon Norge og Norges forskningsråd.

Du finner oss i Hall A på stand nummer A 122–137.

 

keyboard_arrow_up