Til innholdet

Bootcamp 2017 Villfisk

Avsluttet

August 26 - 31, 2017

Start: kl. 10:00
Slutt kl. 17:00

Påmelding til arrangementet

Bootcamp 2017 Villfisk

Sett Sjøbein ønsker å gi deg en unik mulighet til å bli kjent med en av Norges største og mest spennende og fremtidsrettede næringer- sjømatnæringen!

Høsten 2017 skal Sett Sjøbein arrangere to marine student-bootcamper, og de søker etter kloke hoder blant studenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge. Du kan nå søke om å få delta på den første bootcampen som gjennomføres på Sunnmøre 26. august-1. september.

De som blir valgt ut får besøke spennende bedrifter, møte kreative folk og mulighet til å knytte viktige kontakter. Deltakerne får en oppgave som skal løses i tverrfaglige grupper og presenteres for en jury. Vinnerbidraget blir presentert 31. august på konferansen Pelagisk Arena 2017 i Ålesund.

Marin student-bootcamp 2017 Villfisk finansieres av Nærings- og fiskeridepartementet. Sett Sjøbein, som står for organiseringen, har arrangert flere bootcamper tidligere, alle med ulikt innhold. Det vil bli gitt minimalt med informasjon til deltakerne i forkant. Er du nysgjerrig på bootcampkonseptet kan du se film fra en bootcamp vi gjennomførte i 2016 på Sett Sjøbein sin Youtubekanal her!

SØKNADSFRIST 15. JUNI 2017

Ytterligere informasjon finnes via Sett Sjøbein sine sider her:

Bootcamp 2017 Villfisk- Tar du utfordringen?

keyboard_arrow_up