Til innholdet

Lusekonferansen 2022 - NY DATO

Fagfelt: Havbruk

April 6 - 7, 2022

Start: kl. 09:00
Slutt kl. 15:00

Clarion Hotel & Congress

Brattørkaia 1

7010 Trondheim

Påmelding til arrangementet

Lusekonferansen 2022 - NY DATO

På grunn av utviklingen i koronasituasjonen har vi besluttet å utsette Lusekonferansen til 6.-7. april - vi håper vi ses

FHFs lusekonferanse er årets viktigste arena for deling av erfaringer og kunnskap om forebygging og kontroll med lakselus. 

Konferansen vil presentere ny kunnskap fra forskning, samt nye praktiske erfaringer når det gjelder forebygging, kontroll og bekjempelse av lakselus. Det vil være god tid til mingling og erfaringsdeling under konferansen.

Hovedbolkene i programmet er klare; det er fokus på status, lusebiologi, rammebetingelser, nye driftsformer og hvordan dette påvirker lusesituasjonen samt totalstrategier og hvilken nytte lokalitetskunnskap kan ha i forebygging av lus. 

Konferansen vil gå over to dager - og nytt for denne gang så vil deler av konferansen gå i plenum, mens deler vil foregå i parallsesjoner - inndelt etter ulik tematikk som Rensefisk; Termisk behandling og Genetikk. 

Vi avslutter konferansen med en panelsamtale - hvor vi inviterer både næring og forvaltning til å diskutere veien videre med hensyn på lusebekjempelse. 

Hold av dato eller meld deg på i dag!! 

Ønsker din bedrift å ha stand på Lusekonferansen? Da kan du melde deg på her. 

 

Program

Ønsker du å lagre dette arrangementet i din kalender?

keyboard_arrow_up