Tørrfiskkonferansen 2018
Tørrfiskkonferansen 2018
Vi skal skape merverdi for sjømatnæringen og byr på resultater fra næringsrettet forskning, motivasjon fra godt markedsarbeid og debatt om rammebetingelser og hva som skviser verdiskapningen.
Tørrfisk. Hvem spiser den? Hva skviser den?
Presentasjonene fra årets konferanse:
Tørrfisk, fortid og framtid
-
Tørrfiskens betydning for Lofoten - Eivind Holst, Ordfører Vågan kommune
-
Eksportmarkedet og rammebetingelser - Veronica Pedersen, Statssekretær NFD
-
Status PGI: Tørrfisk fra Lofoten - Anne Karine Statle, Prosjektleder, Tørrfisk fra Lofoten
-
Vintersesongen 2018 - Benedicte Nielsen, Salgsleder Råfisklaget
Tørrfisktips fra forskerne
-
Hvor lang er holdbarheten på tørrfisk og bløytet tørrfisk? Sjurdur Joensen, Seniorforsker NOFIMA
-
Kan tørrfisk spores med nanoteknologi? - Tom Gøran Skog, Forsker Holandsvika Laboratorium AS
Sett Sjøbein: Marin student-bootcamp
Tørrfisk, utfordringer og muligheter i markedet
-
Tørrfisk – lokalmat med naturlig hylleplass? Frode Kristensen, Fagsjef markedstjenester Matmerk
-
Tørrfisk i Norge og Italia i 2030 -Liv Margrethe Hansen, Markedsjef Halvors Tradisjonsfisk AS
-
Erfaring med andre markeder for tørrfisk- Rune Stokvold, Daglig leder Lofoten Fisk AS
-
Jón Gunnarson, Erfaring med andre markeder. - Business Development, Ice-Group Ltd.
I år var konferansen i Svolvær kulturhus (Thon Hotel) 4. mai.
Programmet finnes her