Til innholdet

22.10.2013

FHF lanserer internettside

Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond lanserer nå sin nye internettside. - Vi har våget oss til å reklamere med en side til glede for næringen, sier sekretariatsleder Terje Flatøy.

Del artikkel

Lansering av en internettside understreker at Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond setter informasjon og forskningsformidling høyt. Internettsiden skal holde næringen orientert om hvordan næringens forskningsmidler brukes, og være en viktig innfallsport for å nyttegjøre seg resultatene.

- Vi ønsker at siden skal bli benyttet som næringens arena for innspill og debatter om næringsutvikling, uttaler sekretariatsleder Terje Flatøy. - Dette krever også at næringen engasjerer seg, og bruker siden aktivt. Internettsiden vil løpende bli bygd ut. - Ved lanseringen har vi prioritert å gi en oversikt over prosjekter for 2001.

Prosjektene gjenspeiler at 2001 har vært et oppstartingsår, med særlig vekt på planlegging av FoU-aktiviteter, forteller Flatøy. I tillegg er fondets handlingsplan for 2002 lagt ut på internettsiden.

- Siden skal inneholde litt av hvert for ulike grupper, både næringen, forskningen og andre. Det er derfor lurt å følge med, og ta en tur innom siden vår, for å holde seg oppdatert, avslutter Flatøy.

keyboard_arrow_up