Til innholdet

22.10.2013

Samarbeid med en student!

For tredje gang utlyses "FHF-stipendet" som skal inspirere studenter til å oppsøke fiskeri- og havbruksnæringen. Bedrifter og fartøy får muligheten til å samarbeide med studentene om oppgavene.

Stipender på inntil 25000 kroner skal gis til studenter som skriver avsluttende hovedoppgave på høyskoler og universitet. Kravet for å få stipend er at oppgaven er relatert til fiskeri- og havbruksnæringen og at studenten har avtale med en bedrift og veileder.

Stipendet kan brukes til reise og opphold i en bedrift for å samle inn data, analysere, diskutere eller forberede markedsundersøkelse, alt etter studentens og bedriftens fantasi og behov. Finko administrerer stipendordningen som er finansiert av SND og Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF). Bedrifter og fartøy oppfordres til å legge frem forskningmessige oppgaver og problemer de ønsker at studentene kan løse. Finko kan formidle kontakt med studenter og annonsere oppgavene på Finkos hjemmeside 

 På hjemmesiden til Finko presenteres også eksempler på studenter fra tidligere tildelinger som forteller om oppgavene sine og hvordan de samarbeider med bedriftene.

Spørsmål om ordningen kan rettes til Fiskerinæringens Kompetansesenter på telefon 77 66 29 30. Søknadsfrist for stipendet er 1. mai.

keyboard_arrow_up