Til innholdet

Sett Sjøbein styrker innsatsen for næringen

silje_b_tsvik_risholm

Sett Sjøbein er sjømatnæringens eget verktøy for å styrke næringens konkurranseevne ved å jobbe for å øke rekrutteringen til og heve kompetansen i næringen.
Leder Janita Arhaug har en ambisiøs agenda på vegne av næringen.

Næringstilknytningen skal styrkes, aktivitetene skal i enda større grad rettes mot konkretiserte målsetninger, og ikke minst skal næringens kompetanse både kartlegges, synliggjøres og videreutvikles.
På neste ukes utdanningsmesse i Oslo er f. eks. sett Sjøbein aktivt tilstede for å «selge» næringen til ungdom som søker riktig karrierevalg i livet.

Sett Sjøbein styrkes nå ved ansettelsen av Silje Båtsvik Risholm, som rådgiver i Sett Sjøbein.
Hun kommer fra en stilling som karriererådgiver på Norges Handelshøgskole i Bergen der hun blant annet har jobbet for å få studenter til å se mulighetene for å gjøre internasjonal karriere.

Silje har erfaring fra næringen gjennom bl.a. salg i Lerøy rettet mot Asia, som markedsassistent for sjømatrådet og prosjektleder i Innovasjon Norge. 

-Ansettelsen av Silje er en viktig styrking av sekretariatet til Sett Sjøbein sier leder Janita Arhaug.
- Silje har en spennende bakgrunn og vi har stor tro på at hun vil tilføre viktig kompetanse til Sett Sjøbein i jobben med nettverksbygging mellom marin næring og utdanningsinstitusjonene.

Rekruttering, ikke minst rekruttering av rett kompetanse, er viktig for næringens fortsatt lønnsomme utvikling, og Sett Sjøbein er et sentralt verktøy for å nå målene på feltet.

 

For mer informasjon se:
www.settsjobein.no

 

keyboard_arrow_up